Anne Oosterling

Direct naast de binnenstad van Purmerend op de Neckerstraat 11, staat er een prachtig pandje uit 1925 verscholen . Wellicht ben je er al talloze keren langs gereden zonder dat het je ooit is opgevallen. Hoog tijd om even binnen te kijken in dit pareltje op het gebied van Waxen (Brazilian) , Kalahari huidverbetering en schoonheidsverzorging. Zen Beauty doet het eerste deel van de naam zeker eer aan. Als je het prachtige pandje binnen loopt en de trap omhoog neemt, weet je het al: hier ben ik even helemaal weg. Zowel de wachtkamer als de behandelkamer stralen een sfeervolle rust uit. Goud en wit voeren de boventoon. Alle details zijn verzorgd, tot aan de campagne glazen met het gouden randje aan toe.

Anne Oosterling wist het al vanaf jongs af aan: ze vindt het geweldig om voor mensen te zorgen. Jaren zat ze op haar plaats in de gehandicapten- en ouderenzorg, maar ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan. Uiteindelijk vond ze haar passie in de schoonheidsverzorging. Ze kroop in de ondernemersvoetsporen van haar familie en startte haar eigen beautysalon.

Tijdens mijn studie als schoonheidsspecialist voelde ik, dat ik mijn passie gevonden had. Mijn opleiding heb ik volbracht aan de Haarlemse akademie in Uitgeest en het waren oprecht 2 fantastische jaren.  Tijdens het school jaar, liep ik tevens een korte stage van 3 maanden bij Rein City Spa en werkte ik als waxspecialist bij Delete waxing in Amsterdam. Daarna was het hard werken aan een ondernemersplan, het oprichten en vormgeven van Zen Beauty en scholingen volgen bij Kalahari (het product waar ik de behandelingen uitvoer, gericht op huidverbetering). Nu is de salon mijn favoriete plek van het huis en loop ik ook buiten de behandelingen om,  graag even naar binnen om de energie van de praktijk tot me te nemen .

Maak een afspraak

[bookly-form staff_member_id=”1″ hide=”staff_members”]

Beauty is being the best possible version of yourself, inside and out

Audrey Hepburn